fiduciary

Author Topic: Updated firmware on my fury plecterpixel saber and the blade won't light up  (Read 182 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vaegist

  • No Force
  • *
  • Posts: 2
  • Um...Hello?
I contacted VV about this and I'm going to send the saber in due to a motion problem but if I could fix this myself that'd be great. VV said I need to update the SD card as well should I be putting the new soundfonts on it and out with the old or is it more complicated? I'm new to this.

Offline K-2SO

  • Killer Droid Extraordinaire
  • Administrator
  • Master Force User
  • *
  • Posts: 1163
  • Congratulations! You are being rescued.
You would have to update the SD card to the matching firmware. If you’ve added fonts pas the stock ones, you have to add those back in too.




I find your arguments vague and unconvincing.

Quiet! *Slap* And there’s a fresh one if you mouth off again.

Offline Vaegist

  • No Force
  • *
  • Posts: 2
  • Um...Hello?
How do I go about doing this? I looked over the cfx manual and found nothing on it.

Offline K-2SO

  • Killer Droid Extraordinaire
  • Administrator
  • Master Force User
  • *
  • Posts: 1163
  • Congratulations! You are being rescued.
You would have to download the matching SD card package from the Plecter Labs site.




I find your arguments vague and unconvincing.

Quiet! *Slap* And there’s a fresh one if you mouth off again.

Offline mountainjedi

  • No Force
  • *
  • Posts: 24
  • Um...Hello?
What K-2so said!